Key Business

Key Business

Uitgever van software voor financieel beheer

Het verhaal van Key Business N.V. begint in 1988 te Brussel. Oorspronkelijk was het bedrijf een Benelux filiaal van de Franse groep Concept. Key Business N.V. heeft van haar moederbedrijf ervaring en kennis opgedaan op niveau van cash management en bankafschriftenbeheer.

In 2001 werd de groep Concept overgenomen door Sage en de naam Key Business kwam tevoorschijn ten gevolg van een management buy-out strategie. Sinds de oprichting heeft Key Business N.V. zijn R&D activiteiten uitgebreid om zowel uitgever als distributeur van softwarepakketten te worden met toegevoegde waarde.

Als uitgever begint het avontuur van Key Business N.V. met de applicatie WWEB, een programma dat als doel heeft de boeking en de afpunting van facturen te automatiseren. In samenwerking met KBF werd er vervolgens een nieuwe technologie gelanceerd (.net).

De groei van Key Business N.V. ging te paar met de evolutie van de financiële softwaremarkt. Tal van bedrijven hebben reeds een 20-jarige partnership met Key Business N.V. en hebben samen met ons DOS, ondersteuning via server en .NET gekend. Dankzij haar aanpassingsvermogen heeft Key Business N.V. de ontwikkeling van telecommunicatie (SWIFT, CODA, CFONB, XML, …) kunnen opvolgen.

Key Business N.V. is gevestigd in de nieuwe kantoren te Eigenbrakel. Het personeel bestaat uit functionele en IT-consultants die elk zijn toegewijd aan een specifieke software. Dit zorgt ervoor dat alle aanvragen meteen verwerkt kunnen worden ongeacht hun aard (technisch of functioneel). Door haar geschiedenis is Key Business N.V. voornamelijk geïmplementeerd in de Benelux. Key Business N.V. is niet beperkt tot deze markt, wij hebben ook klanten in de rest van Europa (Frankrijk, Polen, Ierland,…).

In de toekomst zal Key Business N.V. innovatief blijven door alert te blijven op de technologische progressie van de markten en zullen we steeds garant staan voor een hoge mate van klantentevredenheid.

Enkele klanten

ONZE WAARDEN

Onze software is voor en met jou ontwikkeld

Engagement

Key Business verzorgt de volledige implementatie van het project : van analyse tot GO LIVE.

Expertise

We bieden u optimale oplossingen aan om aan al uw behoeften te voldoen.

Persoonlijke follow-up

Ons team van experts biedt u een begeleiding op maat aan.

Onze partners